Raamdecoratie
Fashion

Raamdecoratie

Als je ergens binnenkomt dan valt het meteen op dat het grootste element van de sfeer door lichtinval bepaald wordt. Een volledig vrij raam zonder raamdecoratie heeft iets bloots. Het is bijvoorbeeld ook bewezen in de architectuur dat de bewoners van een huis meer van een prachtig landschap genieten als ze er geen onbeperkt zicht op hebben. Het blijft verrassen als af en toe de ramen bedekt zijn. 

Thuisgevoel naar eigen smaak

U kunt experimenteren met lichtinval en de sfeer in uw huis zelf bepalen door het plaatsten van plissegordijnen. Vooral bij de versie met Bottom-up Top-down uitvoering is er veel afwisseling mogelijk. Zo kunt u zowel boven als onder de lichtinval van de gordijnen regelen. De ideale manier echter om in een enkele beweging je ruimte van privacy te voorzien zonder aan sfeer af te doen zijn houten jaloezieen. Met een ladderband of ladderkoord regel je vlotjes hoeveel licht binnenvalt en hoeveel te zien is van de buitenomgeving. Hout heeft een warme tijdloze uitstraling en kan in het leegste kamertje sfeer brengen zonder too much te zijn. Houten jaloezieen zijn te verkrijgen in de meest diverse houtsoorten en kleuren, om aan iedere individuele smaak te voldoen.

Voor ieder wat wils

Op Mijnhoutenjaloezieen.nl kunt u trouwens een gratis houtstaaltje van de jaloezieen laten opsturen zodat u zeker bent dat de kleurentoon past in het kleurenpalet van uw woonst. Zowel de dubbele uitvoering van plissegordijnen als de houten jaloezieen zorgen ervoor dat je ramen geïsoleerd blijven. De koude blijft buiten en de warmte binnen. Wat een meevaller wanneer stijl ook energiebesparend is.